Procedura de livrare a produselor comandate de pe site-ul www.zeusservice.ro

Produsele comandate de pe site-ul nostru, www.zeusservice.ro, se livreaza folosind serviciile de curierat rapid ale Fun Courier sau Urgent Cargus

*Comenzile cu valoarea mai mare de 1000 lei ( cu TVA inclus ) se livreaza GRATUIT. 

Pentru comenzile cu valoarea pana la 1000 lei (cu TVA inclus) costurile de livrare aplicate sunt cele ale Curierilor alesi de dvs la plasarea comenzii. 

Tariful practicat de firmele de curierat pentru livrarea coletelor este:

-      15 lei pentru primul kilogram

-      1,5 lei pentru fiecare kilogram suplimentar până la max 50 kg

În cazul expedițiilor efectuate în alte orașe decât cele cuprinse în lista orașelor în care curierul are colaboratori se tarifează suplimentar cu 1 leu pentru fiecare kilometru.

Vom trimite un mesaj de confirmare de livrare numai după ce curierul a preluat coletul de la noi și numai dacă avem confirmarea că produsul se află în stoc.

Pentru comenzile plasate până în ora 15.00 a unei zile lucrătoare, se încearcă livrarea în aceeași zi; altfel livrarea va fi pregătită pentru următoarea zi lucratoare. Zilele lucratoare sunt cele conform orarului afișat pe site.

În situația în care coletul nu se poate livra din diverse motive ( destinatarul nu răspunde sau nu a  putut fi contactat telefonic, adresa de livrare a fost declarată greșit, etc.) se va încerca recontactarea telefonica de către curier. Dacă nu se poate lua legătura cu destinatarul, coletele se vor păstra la curierul din zonă timp de 7 zile după care se întorc la Vânzător.

Vânzătorul nu poate fi facut răspunzător pentru expedieri întarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei parți din aceasta în cazul în care aceste situații sunt generate de următoarele circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea: blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei, căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc.